I LOVE SUSHI & POKé BOWL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi & Poké Bowl Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 9:28 Vega poke bowl besteld maar er miste een hoop. Er zat niks van tofu/ei of andere proteïne bron in, dit was slecht een bak rijst bent beetje komkommer boontje en gebakken ui....
30 jun 2024 om 18:24 Goede portie, kei vriendelijke bezorger:)
29 jun 2024 om 1:06 Kwaliteit van het eten verbaast mij elke keer weer. Gewoon zo top top top. Heerlijk zoals altijd
15 jun 2024 om 14:40 De spicy salmon bowl was vroeger de beste pokebowl van Eindhoven, maar het is allemaal kwalitatief wat minder de laatste tijd.
10 jun 2024 om 1:04 Vond de sushi te klef en vochtig. Bezorging was snel en de bezorger was vriendelijk
4 jun 2024 om 20:55 Eten was iets later maar ze belden netjes zodat we wisten waar we aan toe waren. En het was heerlijk!!
21 mei 2024 om 19:50 We hadden een grote schaal besteld met daarin tonijn nigiri die duidelijk niet meer vers was, grijs en een sterke vieze vislucht dat door de hele schaal verspreid was.
13 mei 2024 om 20:14 Ik vond de kwaliteit van de sushi eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. De sushi die we bestelden was veelal klef en vochtig en niet lekker crispy.
13 mei 2024 om 16:45 I love sushi stelt me nooit teleur met hun heerlijke pokebowls.
28 apr 2024 om 19:30 Koud eten!
27 apr 2024 om 19:19 De bestelling haal ik altijd zelf op. Echter betaal je een steeds hogeren prijs voor rijst met een klein stukje vulling. Had nu nauwelijks zalm of surimi in de sushi! Slaat werkelijk nergens meer op.
21 apr 2024 om 20:34 Was super lekker !!! De bezorger erg vriendelijk. Zeker een aanrader